Tunesische bruiloft
Door: Linda
Blijf op de hoogte en volg Linda
03 September 2007 | Tunesië, Tunis
Na de bruiloft nog naar de Arena geweest, een grote discotheek.
Verder hebbenwe afscheid genomen van tamara dus blijven Hulya en ik alleen over. Hier gaat t allemaal nog steeds goed, gelukkig wat minder warm dus dat is wel lekker en wat minder kinderen.
ik laat snel weer wat van me horen,kus van linda
ps binnenkort krijg ik een link van tamara met foto', kunnen jullie kijken of jullie mij nog herkennen.
03 September 2007 - 19:57
Hi Linda!:
Hi lin,
Gezellie zo'n feessie! Ben benieuwd naar je foto, ff kijken hoe gebruind je bent.
En ben je stiekem al aan het voorbereiden voor het hockey seizoen?
Van het weekend heeft de selectie plaatsgevonden en je zit in dames 2!
Samen met mij, gezellig he?
Okidokie, kijk er naar uit om weer een balletje met je over te tikken!
Meis, have fun, geniet van je laatste maandje!
x jan10 -
04 September 2007 - 11:18
Lieke:
Ej linnie,
Je mag nou wel weer eens thuiskomen hoor!!!
Ik ben wel blij dat je het nog steeds zo goed heb, en zo te horen nog steeds met mamhoud :p
Mis je tamara al een beetje, of ist wel prima zo?
wanneer kom je nou precies thuis, we moeten natuurlijk wel weten wanneer we met de uithangborden op schiphol moeten staan.
nou meisie blijf genieten!!!
Hier trouwens alles goed!! Begonnen met de nieuwe opleiding, erg spannend!! Nieuwe mensen, moeilijke vakken! maar ook erge leuke dingen, ga bij het roeiteam, gaan weer lekker biertjes drinken ±p
Verder druk met de verbouwing van het huisje, je moet maar snel langskomen als je terug bent.
nou meisie
Jorien:
ja ik zit ook in d2 dus nu naar huis komen! -
05 September 2007 - 11:24
Inge En Diëgo:
Ik heb alle spullen gehaald en ik zie je zaterdag!!!Eindelijk!!!Dikke kus -
05 September 2007 - 13:07
Gitta:
Zo te lezen weer een hoop beleefd.. Ik ben weer terug van vakantie & weer hard aan het werk. Zo te lezen komt je zus gezellig op bezoek!! Gezellig..
Veel plezier nog -X-