nieuw telefoonnummer
Door: Linda
Blijf op de hoogte en volg Linda
06 Mei 2007 | Tunesië, Tunis
Gitta:
Heel goed, eindelijk een adres!! Ga meteen een kaartje sturen :-) -
08 Mei 2007 - 15:26
Bianca:
wat goed.. een nummer en adres
ik zal je een kaartje sturen..
zorg goed voor jezelf en ik laat snel weer wat horen...
ps. het regent hier ook weer is..
dikke kus.
08 Mei 2007 - 16:44
Susan:
Heey Linnie!
Leuk joh je verhalen! Ook super dat je naast het werken ook nog toe komt aan wat excursies en stappen (dat laatste had ik natuurlijk niet anders verwacht! haha) Hoe is het weer er eigenlijk nu, al bruin aan het worden? Hier is inmiddels wat regen naar beneden gevallen, valt wel weer even tegen na zo'n lange periode lekker weer.
Zondag hebben we trouwens gelijk gespeeld, wist niet of je dat al had gehoord... Echt balen! Maar aankomende twee wedstrijden gaan we wel winnen hoor!
Dikke kus! Suus -
10 Mei 2007 - 13:44
Thomas:
Eej Lin,
Echt leuk je verhalen, ik mis je wel als me grote zus! Als je terug bent gaan we snel weer naar de bios :D! Dikke kus van je kleine broertje -
13 Mei 2007 - 10:08
Maisie:
Hey Linda!
Zo zit ik dan weer in Nederland, regen tikt tegen het raam..gister zaten we er beter voor bij jou aan het zwembad! Onwijs leuke tijd hebben we met zn alle bij jullie gehad!Heel erg leuk om te zien dat jullie het daar zeker helemaal gaan maken de komende maanden!
Heel veel succes en grtz aan iedereen
dikke kus maisie -
13 Mei 2007 - 15:17
Tamara :
Hallo Daar!!!
De eerste recensies van de gasten die in de meivakantie zijn geweest staan op het internet!!!
Zijn net terug uit Club Palm Inn. Ondanks de eerdere negatieve beoordelingen hebben we een superweek gehad. Kinderen hebben het reuze naar hun zin gehad bij Kidsworld animatieteam.
Kamelentocht en piratenboot is zeer aan te bevelen. Excursies boeken bij Fritz!!! Hij gaat ook gezellig met de groep mee. Hotel lag vlak bij de luchthaven, dus een korte transfertijd. Direct aan een mooie strand gelegen. Zwembaden zijn ideaal en schoon. Personeel zeer vriendelijk en zeer behulpzaam. De grote familiekamers zijn zeker een aanrader. Het eten was duidelijk een 3 sterren waard, maar het smaakte ons goed.
Naja bewijs dat jullie het wel redden daar.. Toch??
Groeten uit het regenachtige en koude Nederland..
Groetjes Tamara -
16 Mei 2007 - 17:35
Tamaar:
ff een recentie ove rhoe goed jullie het doen !!
Fam. van Berkel
Net terug, wat hebben we een plezier gehad. Ondanks de slechte recensies van de vorige jaren, is het erg verbeterd. Schoon en gezellig. Wel is het aan te raden om in het voorseizoen te boeken. Vergeet Gekke Fritz niet voor de excursies! hij is een man van het woord en goedkoper. Onze dochter (2 jaar) heeft 10 dagen alleen maar lol gehad, mede dankzij Linda & Wesley van Kidsworld. Klagers moeten maar wat euro's extra uitgeven voor een ander hotel! Wij hebben het fantastisch gehad!
16-05-2007
altijd leuk om even te lezen denk ik zomaar !!! hihi -
16 Mei 2007 - 20:47
Wendy Aan Teunes :
hey teunie!
hoe zit het nou men,,, ben je zo druk wijffie?
We willen alles weten teun!
Alles ok daar? is het erg warm in je konijnen pak? haha
Me opa is overleden vorige donderdag.
Gister was de crematieplechtigheid.
Hoop snel wat van je te horen mijn allerliefste teunesbeessie!
miss you! kusss wandaapje! -
17 Mei 2007 - 10:43
Bianca:
hi lieverd..
bevalt het nog allemaal..
ben druk met school.. maar nog een paar weken en dan is het weer klaar..
hoop snel weer wat leuke verhalen te horen..
liefs en een dikke kus -
18 Mei 2007 - 09:39
Lauwie:
Hey lin,
waar blijven je verhalen nou?:) Ik heb je gemist tijdens de bokkentocht, nog wel even aan de telefoon gehad trouwens!Was weer als vanouds dronken en heb nu nog de naweeen.Haha jij vermaakt je ook prima met vier op een rij?! Zit nu (dag na hemelvaartsdag) alleen op m´n werk en heb geen zin om wat te gaan doen! Zondag hebben we onze laatste wedstrijd(kunnen niet meer 2e worden)en TD met eten dus dat is wel leuk als afsluiting van het seizoen! 6-8 juni ja met jou verjaardag ga ik voor mijn werk naar Portugal.Super leuk dus! Met jop gaat alles goed, heb besloten bij hem te gaan wonen als alles thuis een beetje op orde is. Nou lieverd geniet ervan en schrijf eens weer wat leuks of mail ff!
Hele dikke knuffel -
20 Mei 2007 - 08:48
Ankie:
Hallo Linda, ik heb alles op je site gelezen. Gaaf he, een paar maanden werken en genieten in Tunesie. Je moet ook de groetjes van Opa en Oma hebben.
Hier ook alles oke, veel plezier en ik schrijf nog wel een keer. Groetjes en veel succes met alles. -
25 Augustus 2008 - 15:45
Mirjam:
hallo,
je kent me niet maar ik wilde even wat vragen aan je.
wij zijn net een weekje terug van vakantie tunesie en zijn twee weken in palm inn geweest. we hebben enorm genoten en heerlijk gezwommen vooral ons zoontje van 2 was helemaal in zijn sas.
ik heb jullie ook gezien, brian was helaas nog te klein om met jullie mee te doen maar hij vond ko en kiki helemaal te gek.
wij genoten vooral 's avonds van het animatie team zizo, anwar, will, max en freddy...
maar nu heb ik even een brutale vraag, weet jij misschien het adres van het hotel.
ik heb overal op internet zitten kijken maar zie alleen de naam van het hotel, de plaatsnaam en tel nummer.
ik geef je bij deze mijn email adres en hoop dat je op mijn vraag wil en kan reageren.
dank je wel...
gr mirjam!
mirjamnamalee@hotmail.com
03 September 2008 - 19:14
Sandra:
Hoi Linda!
Hier een berichtje uit het mega koude Nederland!
Wij hebben een supervakantie gehad mede dankzij jullie!
Klein vraagje, kan jij uitzoeken (op de cd of zo) hoe dat nummer heet van de clubdans? je weet wel, guitarra, saxaphone ect. ik heb me suf gegoogeld maar kan niets vinden.
Heel veel plezier nog daar, groetjes aan Tamara en kus voor barman Yousuf (als ie zo heet)
Groetjes, Sandra
en dikke kus en kroel van Nathalie & Daniëlle -