Bezoek Suus en Lieke - Reisverslag uit Tunis, Tunesië van Linda Teunisse - WaarBenJij.nu Bezoek Suus en Lieke - Reisverslag uit Tunis, Tunesië van Linda Teunisse - WaarBenJij.nu

Bezoek Suus en Lieke

Door: Linda

Blijf op de hoogte en volg Linda

14 Juli 2007 | Tunesië, Tunis

Eindelijk weer een berichtje uit Tunesie....Ik heb net Suus en Lieke uitgezwaaid op de luchthaven na een super leuke week samen, die wel veel te kort was.
Even weer de week over denken wat we allemaal hebben gedaan....Zaterdag nacht zijn ze aangekomen en zijn toen lekker gaan slapen, zondag samen ontbijt en ben ik gaan werken en zij gaan chillen op het strand....beetje naar de disco in het hotel geweest en lekker bij gekletst.
Maandag was het stapavond in de Bananas, lekker salsa'en en veel te laat naar bed en ik heb ge-after partyed op de luchthaven. Daarna nog lekker op het strand gelegen en aan het eind van de middag naar Sousse gegaan om in de Medina te kijken en daarna gezellig met zn drieen uit eten te gaan in Bonaparte. Daarvoor hebben we nog wel iets super leuks meegemaakt met Lieke want die had zonneallergie. Op naar de Pharmacie waar ze wel een injectie hadden voor 3 Dinar (1.80 euro). De grap was dat ik zei dat hij in haar bil moest en ze dat echt niet wilde maar het uiteindelijk toch echt moest. Na veel moeite kreeg Liek haar broek uit, mij aan mijn armen vastgeklemd een prik in haar bil. Daarna nog even een zalfje dat over haar hele kont werd uitgesmeerd, inclusief IN haar kont!!!!!!Dit gebeurde allemaal in een hokje van 2 x 2 meter waar wij dus met zijn vieren in stonden. Of dit nog niet genoeg was vroegen ze ook wat haar knorretje was want daar hadden ze ook wel wat voor...Dat hebben we haar maar niet aan gedaan.
Woensdag wilde ze duiken maar na een uur wachten stond er toch te veel wind dus werden ze gewoon niet opgehaald, dat is het leven in Tunesie...s'avonds kregen ze de primeur voor Ko en Kiki....
Donderdag en vrijdag moest ik ze alweer missen voor 2 dagen omdat ze naar de Sahara gingen, gelukkig konden we in de avond weer lekker stappen bij Bora Bora.
En vandaag na 2 uur slapen op naar de Piratenboot. Laatste dagje bijkleuren op zee en toen het moment van afscheidnemen....Suus was nog even versierd door de jongen van de receptie want ze kon natuurlijk niet gaan zonder een Tunesier versierd te hebben. Een week gaat veel te snel....
Suus en Lieke heel erg bedankt voor de super leuke week dat jullie er waren, deze 3 maanden komen we ook nog wel overheen...

Als het goed is komen er foto's op mijn site van hun want ik heb geen camera meer want die is gestolen....
Heel veel liefs van Linda

• 14 Juli 2007 - 21:11

Wendy :

ey lin,

Vet gaaf dat ik eindelijk wat fotoos van je zie! staat je god die cape. je ouders trouwens ook! haha Mail je gauw weer!
    Love ya girl! xxx

• 15 Juli 2007 - 09:26

Jantine:

ha die lin! wat leuk he dat suus en liek zijn geweest. Jullie hebben veel gedaan in 1 week! Ben benieuwd naar de foto's van suus en liek, echt balen dat jouw camera weg is. Hopelijk stonden er niet veel foto's op?
    Verder alles oke?
    x jantine

• 15 Juli 2007 - 11:29

Leonie:

Hey lin,
    leuk verhaal weer, nog heel erg bedankt voor je kaart. Met ons nieuwe huisje gaat het allemaal goed, we hebben er donderdag voor het eerst geslapen. veel plezier nog de komende tijd maar dat komt jouw kennende wel goed.
    liefs Leonie

• 15 Juli 2007 - 15:11

Inge En Diëgo:

hey zus,Vet leuk weer wat van je te lezen!!!Ik ben echt bezig om naar je toe te komen!!!Mis je en hou van je!xxx

• 17 Juli 2007 - 10:38

Bianca:

hi meis

wat leuk dat je weer gezelschap had uit nederland

eerst je snowboard, nu weer je fototoestel...ze moeten je wel hebben he meis

jullie zijn net echte teunesiers met ze drieen op die foto.. haha

tot snel

liefs + een dikke kus

• 18 Juli 2007 - 08:48

Gitta:

Eindelijk kunnen we je weer even bewonderen op foto's. Zag er erg gezellig uit. Enne leuk jongen Linda ;-)

• 23 Juli 2007 - 12:40

Vera:

Lieve linnie,

ben blij dat je het naar je zin hebt.. hopelijk heb je mijn brief ontvangen.. dikke kus

• 25 Juli 2007 - 14:54

Laura:

Hey meissie,
    Bedankt voor je leuke kaartje, ook van mama en jop! Blij om weer wat van je te horen, en kan niet wachten op de foto´s! Ben nou ook wel benieuwd naar die man van je:) Super veel leuke dingen gedaan lees ik al, heb je een mailtje gestuurd trouwens en spreek je snel weer..

Dikke zoen

• 25 Juli 2007 - 15:03

Laura:

Leuke jongen lin! en leuke foto´s.. Ik ga eens ff kijken wat een vlucht kost! Misschien dat ik nog wel twee vrije dagen kan regelen.. :)

• 26 Juli 2007 - 16:26

Inge En Diëgo:

hee zus, waar zijn die foto's van mijn zwager???xxxxx en over 5 weken kom ik naar je toe,mis jexxxxx