Bijna is het zover - Reisverslag uit Zaandam, Nederland van Linda Teunisse - WaarBenJij.nu Bijna is het zover - Reisverslag uit Zaandam, Nederland van Linda Teunisse - WaarBenJij.nu

Bijna is het zover

Door: Linda

Blijf op de hoogte en volg Linda

20 April 2007 | Nederland, Zaandam

Hey allemaal,

Zoals jullie weten ga ik voor 4 maanden naar Tunesië om daar in een All-inclusive hotel de kinderanimatie te doen. Via deze site kunnen jullie af en toe mijn verhalen lezen van alles wat ik daar mee maak.
Ik zal jullie natuurlijk heel erg gaan missen maar gelukkig gaan 4 maanden altijd heel snel voorbij.
Dikke kus van Linda

• 20 April 2007 - 12:34

Joyce:

Hey vriendinnetje,
    ik vind het echt super stoer dat je gewoon voor 4 maanden naar Tunesie gaat.. lekker warm in die hitte golf!1
    nou darling heel veel succes en ik hoop niet dat we een paar kamelen en schapen retour krijgen inplaats van jou!
    j'taime.
    joyce!!!

• 20 April 2007 - 13:00

Karin:

Ga zeker je verhalen volgen. Heb je nie teen foto van waar je heen gaat, ben wel benieuwd.
    Heel veel plezier en we.. berichten!
    x karin

• 20 April 2007 - 13:10

Gitta:

Heel veel plezier wijfie!! Maak er een leuke tijd van & zoals Joyce al zei we willen geen kamelen retour zien maar gewoon LINDA!!

• 20 April 2007 - 14:06

Laura:

Hey lieverdje..
    Jaja tis nu vrijdagmiddag. ik zit af te tellen voor het weekend, want heb echt geen zin meer!Vanavond gaan we voor het laatst de lichten aan doen in de kroeg en de vloer aandweilen.. Ik zal je echt missen en niet alleen met stappen!
    Hoop dat je een onwijs leuke tijd tegemoet gaat en keep us posted! We houden jou in ruil daarvoor op de hoogte van de roddels hier..
    Kus lauwtje

• 20 April 2007 - 14:08

Pauline:

Hey Linda,

Super veel plezier toegewenst in Tunesië. Maak er een leuke tijd van !

Liefs Pauline

• 20 April 2007 - 14:34

Heleen:

Hoi Linda,

Je gaat vast een hele leuke tijd tegemoed. Geniet er van en hou die kinderen in het gereel, hahha en laat je niet teveel uitputten door ze...

Wij wensen je in ieder geval een hele leuke tijd toe, tot over vier maanden. Heel veel liefs en doe voorzichtig. Dikke knuffel Jan en Heleen

• 20 April 2007 - 15:23

Marleen:

Topperr
    ik ga al je verhalen volgen en ik hoop dat de 4 maanden zoals jij al zegt lekker snel gaan!! Kus

• 20 April 2007 - 16:03

Jantine:

Hi Lin,

Ik wil je een super fijne tijd wensen tussen de tunesen! Ik ben benieuwd naar de grappige en spannende verhalen en foto's natuurlijk. Laat de kinderen een beetje op je passen, he?
    Meis geniet van die 4 maanden. Pas op voor de mannen met je nieuwe blonden haren :-)!

x j10

• 20 April 2007 - 16:26

Sandra:

Ciao Linda!
    Heel veel plezier met je reis. En geniet er lekker van, want voor je het weet ben je weer terug.
    Kusss Sandra

• 20 April 2007 - 17:52

Margaret:

heeeej Lin!
    Wat onwijs leuk! Geniet er lekker van.
    Lang leve msn!We spreken elkaar!
    Doooooeeeii.
    Groetjes Margaret

• 21 April 2007 - 08:33

Evelien:

Hoooi Linnie!

Ik ga je missen achterin, hoop maar dat er een goeie vervangster uit de selectierondes komt ;)
    Ontzettend veel plezier in Tunesië, maak er wat leuks van! Ik wacht in spanning op foto's en je terugkomst! =)

Kusjes,
    Eefje

• 21 April 2007 - 08:54

Kim:

VEEL PLEZIER LINNIE!!!
    XX

• 21 April 2007 - 09:24

Jorien:

Lekker hoor, met die uilester in tunesie, doe je goed! Heel veel plezier en we houden je op de hoogte.

xx

• 21 April 2007 - 21:00

Wendy :

Hey chickie!!

Men meid, helemaal over de grote oceanen in het verre Tunesie! Als je je adres doogeeft dan stuur ik weer zo'n leuke ansicht kaart voor op je muur, (voor de moeilijke dagen haha)
    Nou Ik ga je helemaal volgen op deze site! Ben erg benieuwd naar je avonturen met Sanjiet de tunees.

Dikke klapkus van je priariehond!

• 22 April 2007 - 17:40

Tamara:

Nou ik lees dat je goed ben aangekomen... lekker joh.. en hoe bevalt het daar?.. denk niet dat ik de enige ben met die vraag.. hihi.. have fun... kussies Tamaar

• 24 April 2007 - 07:40

Bianca:

hi meis

hier ben ik dan..
    je bent alweer een paar dagen bezig, hoop dat het je allemaal bevalt!!
    geneit ervan en je hoort nog van me!!

dikke kus

• 25 April 2007 - 08:08

Inge En Diëgo:

Hey tante Linda,hoe gaat het?Heb je al een beetje plezier?Hier gaat alles goed,oma heeft vandaag een taartje voor me zegt mama...tot gauw!

Hey Lin,
    Ik hoop dat je heel veel plezier maakt daar!Ik ga zeker je verhalen volgen!Ik hou van je,dikke zoen Inge