Nieuws uit Tunesië
Door: Linda
Blijf op de hoogte en volg Linda
14 April 2008 | Tunesië, Sousse
Eindelijk naar buiten, en daar stond Mahmoud dus ook al 2 uur te wachten. Op naar het huisje wat er wel leuk uitzag. Waar nog een cadeau op me lag te wachten, een knuffel met een ketting en oorbellen. Natuurlijk later even weer het uitgaansleven bekeken, wat eigenlijk niet veranderd was en mensen mij ook nog herkende, altijd fijn en handig zoals de security man en de barman. De volgende dag niet veel boeiends gedaan, even naar de supermarkt om mijn koffer nog zwaarder te maken. Daarna nog even ‘mijn’ andere familie opgezocht en spelletjes gespeeld (die ik had meegenomen) voor zijn neefje en nichtje. Verder niet veel gedaan, nog even bij het strand gekeken en naar schoenen geshopt. Vandaag nog koffie drinken met mijn collega Anneke en Cous Cous eten want het is zondag, haha! In Nederland hebben we woensdag gehaktdag, hier zondag CousCous-dag! Nog in de Irish pub geweest en maar weer naar de disco.
De zon heeft nog niet echt geschenen op vandaag na, maar wel evengoed lekker om in je vestje te lopen. De plannen zijn nog voor deze week dat we dinsdag en woensdag een auto huren en dan naar Cap Bon gaan en woensdag naar Tunis want Etoile (sousse) voetbalt daar. Wel gelijk weer door dat ik in Tunesië ben want we hebben 2 uur op de man van de autohuur gewacht en toen hij er eindelijk was heeft hij niets gedaan. We moeten morgen terug komen omdat we korting krijgen en dat gelijk afhandelen en de auto mee krijgen. Dan mijn spullen naar het hotel brengen en mijn nieuw collega even zien. Zij komt morgen aan! Donderdag mag ik aan de arbeid, maar nog wel rustig beginnen want de eerste gasten komen zaterdag en 22 april beginnen wij met de kidsclub. Jullie horen weer van mij!!
Liefs Linda
14 April 2008 - 19:47
Susan:
HEEY linnie! Lekker begin haha! En toch te zwaar die koffer...had eigenlijk niet anders verwacht! ;-)
Weer helemaal leuk om Maggi (en familie) te zien?
kussie Suus! -
14 April 2008 - 20:21
Joyce:
Hey lieverd,
Fijn even wat van je te horen! Blij dat na wat strubbelingen alles in orde is gekomen en je heel huids bij je menneke bent! Geniet nog maar even van je vrije dagen en voorseizoen. Zometeen mag je gaan knallen! Wel voorzichtig blijven doen he!
Dikke kus en knuffel! -
14 April 2008 - 21:01
Jan10:
hi lin,
Na een lange reis dus toch gearriveerd,
top, en meteen weer ff de kroeg in!
geniet nog ff van je vrije dagen, en we horen van je!
x jan10
ps: leuk wederzien gehad? -
15 April 2008 - 04:58
Eva:
Goed begin :)
Maar zo te horen was je alweer snel gewend aan alles daar!
Veel plezier de komende paar daagjes met je vent!
Liefs, Eva -
15 April 2008 - 05:35
Karin:
Hey die Lin,
Mooi dat iedereen je nog herkend en alles weer vertrouwd is. Geniet nog van deze rustige dagen en natuurlijk van je mannetje.
-X- Karin -
15 April 2008 - 07:05
Gitta:
Nu al een berichtje van LINDA!!
Goed om te lezen dat je veilig bent aangekomen & je het meteen weer naar je zin heb.
Het koffer verhaal komt me wel een beetje bekend voor ;-) haha
Geniet van alles en ik begrijp dat je laptopje gewoon werkt? Dikke kus Gitta -
15 April 2008 - 08:13
Inge, Diëgo En Dress:
Hey wijffie, wat een reis weer haha!!!Geniet maar ff goed van je vrije dagen want je krijgt het druk genoeg!Hoe was je weerzien?Wij spreken je snel en houden van je....Tot horens, dikke kus -
15 April 2008 - 10:02
Bianca:
hi meis,
wat heb je alweer en hoop beleefd in dit korte avontuur haha
sorry dat ik niet meer gebeld had maar gelukkig hadden nog gezellig samen gegeten!!
geniet nog lekker van je mannetje en je vrije dagen.
heel veel plezier en tot hoors
dikke kus -
15 April 2008 - 10:11
Tamara:
Ow.. dat is al snel een berichtje?? Kwam deze nou van je laptop of heb je even een internetcafe opgezocht..
Wel weer lekker denk om daar weer te zijn en Mahmoud weer te zien?? (ben ook niet al de zoveelste die deze vraag stelt haahh)Nou heel veel suc6 vandaag met Claudia ophalen en gniet er nog even van..
Ik zie je volgende week, ben je nog meer dingen vergeten mee te nemen?? Want anders kan ik die misschien wel even meenemen!! Even kijken of t past! haha
Ik hoor het wel
Liefs Tamaar -
15 April 2008 - 12:19
Laura:
Hey meis,
Leuk om zo snel al wat van je te horen! Ik ben deze ochtend aangekomen van New York en zit nu bijna met mijn ogen dicht achter de pc. Hoe is het om weer bij je mannetje te zijn?! Have fun en een dikke knuffel...